echipa doctor florea pitesti

Clinica Stomatologica Dr. Florea Gabriel

Despre noi

Clinica Doctor Florea isi propune sa se evidentieze prin servicii de asistenta medicala stomatologica de calitate, obtinute cu ajutorul tehnicilor inovative, aparaturii moderne si echipei calificate si profesionale. Veti fi placut impresionati de mediul primitor, relaxant si confortabil, de eficacitatea tratamentelor stomatologice, la tarife competitive.
Gama de servicii oferita este una complexa : Estetica Dentara, Medicina Dentara Generala, Implantologie, Protetica, Parodontologie. Daca inca nu sunteti convinsi daca doriti sa-i calcati pragul, trebuie sa stiti ca nu o sa va doara deloc.

De ce sa alegi serviciile noastre

Echipa tanara, profesionala si calificata. Se lucreaza dupa cele mai inovative tehnici, cu ajutorul unei echipe de medici tanara, ale caror cunostinte si pregatiri depasesc cu multe chiar si cele exigente asteptari. Frica de durere va fi uitata demult, caci mediul relaxant si prietenos nu lasa loc de astfel de neplaceri.

Echipament modern. Eficacitatea tratamentelor este obtinuta cu ajutorul echipamentului si aparaturii utilizate, fiind una moderna, adaptata celor mai noi tehnici.

Tarife competitive. Statistic, in Romania cele mai multe persoane nu apeleaza la servicii stomatologice din cauza costurilor. Insa in cazul clinicii noastre, veti fi placut impresionati ca puteti obtine o eficienta maxima a tratamentului, la costuri competitive.

clinica stomatologica pitesti

Solicitare Programare Online